Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Fyra svenska herrar och en dam befinner sig i Minsk för spel i Belarus Open: Simon Arvidsson, Elias Ranefur, Simon Söderlund, Per Sandström, Filippa Bergand.
 

Pingisligan tillbaka

(2018-11-13 09:33)
Efter ett par veckorrs uppehåll är Pingisligan by STIGA nu tillbaka igen. Ikväll bjuds vi på tre matcher från omgång fem av herrarnas ligaspel.
 

Förbundsmöte 2019

(2018-11-09 14:53)
Svenska Bordtennisförbundets förbundsmöte 2019 kommer att hållas den 14 april 2019 i Köping, Västmanland.
 
Austrian Open är över för Sverige. Ekholm/Pota föll mot SOC:s vinnarpar och Mattias Falck lämnade walk over i herrdubbeln och mixeddubbeln på grund av en ömmande fot.
 
Det är tuffa tider på världstouren och inte lätt ta sig in bland de 32 sista i singel. Kristian Karlsson föll i Österrikekvalets fjärde omgång och Linda Bergström i tredje.
 
Från SOC-semifinalen i lördags till att bli utslagen direkt i andra kvalomgången i Austrian Open tre dagar senare. Ingen tävling är den andra lik. Fråga Mattias Falck.
 
Svenska Bordtennisförbundet hälsar Peter Johansson välkommen som ny kommunikationskoordinator. Peter startar sin tjänst i november månad.
 
Sverige tillhör världstoppen inom parabordtennisen och nu får de svenska stjärnorna chansen att tävla om de ädlaste av medaljer på hemmaplan i samband med att 2019 års Europamästerskap kommer avgöras i Helsingborg.
 
Ingen rast, ingen ro. Två dagar efter SOC-avslutningen inleds Austrian Open, årets sista deltävling på ITTF World Tour. Sex Sverigetoppar, fyra herrar och två damer, deltar.
 
Kinas 21-årige Fan Zhendong är ostraffbar. Med finalsegern 4–1 över fjolårsettan Xu Xin passerade han Wang Liqin som tidernas SOC-herre. Fans facit: fem finaler, tre triumfer.
 
Ojojoj. Kan reaktionen bli en annan efter den största av SOC-knallar? Världsåttan Mima Ito, Japan finalbesegrade världsettan Zhu Yuling, Kina med 11–3, 11–3, 11–5, 11–8.
 
Från 7–10 till 10–10 och 10–11 till 11–11. Mattias och Kristian räddade fyra matchbollar i skiljesetet, men fick ändå ge sig mot Taiwans rappa duo i dubbelfinalen: 11–13.
 
Perfekt tajming. När det kom en busslast med kineser till SOC-hallen passade Sun Yingsha på att slå till i damdubbelfinalen på sin 18-årsdag, 3–1 i par med Chen Xingtong.
 
Dags igen för en helsvensk seger i herrdubbeln i SOC efter 44 långa år? 10.40 på söndagen finalspelar Mattias Falck/Kristian Karlsson mot Taiwans Liao Cheng-Ting/Lin Yun-Ju.
 
Fan Zhendong är inte världsetta för intet. Det bevisade han med tydlighet i semin mot Mattias Falck, som fick nöja sig med 21 bollar. Efter 4–0 är Fan i sin femte SOC-final.
 

Våra Sponsorer:

Ahlsell Sverige AB

Assemblin Ventilation AB 

Atteviks Personvagnar

Bergmans Möbler i Jönköping AB

Bohag Bygg i Jönköping AB

CCJ Kommunikation AB

East End

Edet Fastigheter

Ekholms Färgcenter AB

Ernst & Young

Framtiden AB

FöretagsCatering AB

Global Invest

Gärahovs Bygg AB

Handelsbanken, Huskvarna

Henrix Grafiska AB

HSB Göta AB

Husqvarna Center

Husqvarna AB

Kuvert Teamet AB

Landhs Konditori

LennieTech System AB

Lundqvist Bygg AB

Lustgården AB

Miljöhallen Golv

Nordea Bank AB, Jönköping

Ord & Råd AB

Partner Klädbutik

Pizzeria Biblos

Praktikertjänst Tandläkare Johansson Söderlund 

Restaurang Stockmakaren

Rosen Gallerian

Ryds Glas Jönköping AB

Rörets Industrier AB

Saab AB, Training & Simulation

Sandsjö Wärdshus & Konf AB

SEB i Jönköping

Solvikshälsan

Stormtrivs

Swedbank AB, Huskvarna

Säkra

Taxi Huskvarna

Tosito Invest AB

Willys Huskvarna

XANO Industri AB

 

Postadress:
Huskvarna Södra IS - Bordtennis
Bengt Jonsson, Kohagsgatan 61
56149 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 073-7856645
E-post: bengtjonsson51@gmail.com

Se all info